Slaapcomfort

Wat kan Neptune voor u betekenen?

Slaapcomfort aan boord van de pleziervaart is net zo belangrijk als bij u eigen thuis, misschien nog wel belangrijker. Zeker in uw vrije tijd brengt u ook zo’n 30% van uw tijd door in uw bed. Maatwerk is essentieel en vereist daarom ook veel aandacht. Niet elke cabine heeft de ideale hoogte en kan er niet altijd de gewenste dikte worden toegepast. Wij bij Neptune hebben de kennis en een grote keuze aan comfortschuimen en mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Wij halen het hoogst haalbare slaapcomfort aan boord van elke boot.

Op maat gemaakte matrassen, rijke materialen en details die het verschil maken. Dit zijn de sterke punten die de kwaliteit van Neptune kenmerken, met de extreme kwaliteit van het Nederlandse vakmanschap, en dat onthult een volledig ‘handmade in Holland’ super product.

Onze matrastijken zijn brandvertragend, antibacterieel bewerkt doormiddel van zilver ionen en comfortabel. In combinatie met onze flexibele lattenbodem heeft u dan een super comfortabele hygiënische veilige slaapplaats aan boord.
Neptune heeft zich als geen ander gespecialiseerd in de productie van kwaliteits bootmatrassen op maat, zodat de eigenaar en zijn familie en of gasten heerlijk comfortabel, veilig en hygiënisch kunnen slapen.
Daarom is een bezoek aan ons bedrijf zeer raadzaam, hier krijgt u een blik in de keuken zoals ze dat zeggen en kunt u zien wie we zijn en met welke grondstoffen en aandacht onze producten worden geproduceerd. Neptune slaapsystemen zijn speciaal ontwikkeld om optimaal slaapcomfort en ondersteuning te bieden.

Ongeveer 30% van de tijd aan boord wordt besteed aan slapen. Dat is te lang om enig ongemak te ondervinden. The day is yours……… we take care of the night.

Producten voor een perfecte nachtrust

Bootmatrassen

Matrastoppers

Matrasdragers

Bedlinnen en Accessoires

24-uurs Service

24-uurs Service

U meert aan in Hoorn, Enkhuizen, Andijk of Medemblik. Wij meten het vertrek op en kunnen op afspraak binnen 24 uur op maat gemaakt slaapcomfort leveren.
Kom langs voor advies

Kom langs voor advies

Onze adviseurs bespreken met u de situatie en het gewenste zit- en/of slaapcomfort tot in detail.

Wij meten aan boord in

Wij meten aan boord in

Onze vakmensen komen eventueel op afspraak aan boord om alles in te meten en de details te bespreken.

Het product is gereed

Het product is gereed

Zodra het zit- en/of slaapcomfort gereed is wordt er een afspraak voor aflevering gemaakt.

Benieuwd wat Neptune voor u kan betekenen?

Een kijkje in de keuken

Hoe gaan onze professionals te werk

Klanten aan het woord