Alweer meer dan 30 jaar de onbetwiste marktleider in zit- en slaapcomfort

Het verblijf aan boord moet de beste tijd van uw leven zijn

Sinds 1992 is Neptune uitgegroeid tot de onbetwiste marktleider in het produceren van nautisch slaap- en zitcomfort. We hebben slechts één doel voor ogen: zorgen dat u zo veel mogelijk van uw tijd aan boord kunt genieten. Dat doel is vanaf het begin de inspiratie geweest om de allerbeste kwaliteit bootmatrassen en bootkussens te ontwikkelen en te produceren. Dat is onze uitdaging.

Neptune heeft zich in de afgelopen 30 jaar bewezen als betrouwbare kundige producent van zit- en slaapcomfort voor de plezier- en superjachten.
Van een kleine firma in de begin jaren 90 tot een toonaangevende onderneming van heden.
We zijn uitgegroeid naar een volwassen bedrijf waarbij de productie, de samenwerking met onze klanten helemaal is toegespitst op klantvriendelijk, efficiënt en milieu vriendelijk ondernemen. Onze werkwijze is volledig geautomatiseerd doormiddel van werkbonnen welke voorzien zijn van barcodes zodat wij het gehele traject van ruw blok schuim kunnen volgen naar een mooi en comfortabel kussen of matras aan boord van een van onze projecten.

Daarbij zijn wij altijd nuchter en eerlijk in het leven blijven staan, zowel tegen ons zelf als tegen onze klanten. In ons bedrijf hebben we vanaf de eerste dag de zelfde waardes hoog in het vaandel staan;|
Respect, inzet en vertrouwen. En dat vertaald zich naar gepersonaliseerde service, superieure kwaliteit en innovatieve oplossingen voor al onze klanten. Deze waardes hanteren wij nu, in het verleden en in de toekomst.
De Botman Comfort Group b.v. ziet de toekomst rooskleurig tegemoet, met onze vernieuwde werkplaatsen die voorzien zijn van alle machines en uitrustingen krijgen wij elke klus geklaard. Door de splitsing van scheepsstoffering en het atelier voor de bootmatrassen werken wij nog efficiënter en zullen we onze productiecapaciteit gaan verdubbelen.

Innovatief vakmanschap

Bij Neptune zijn we nooit gestopt met innoveren en dat blijkt wel uit de vele oplossingen die sindsdien ontwikkeld zijn. Een flexibel lattenbodem-systeem, ultra-efficiënte uitschuifbare slaapplaatsen, Airlift™,  het Fullmotion™ elektrisch verstelbare slaapsysteem, dat het meest vlakke elektrisch verstelbare systeem ter wereld is. We blijven doordenken om het beste comfort aan boord te creëren. Met een voorraad van meer dan 30 soorten comfortschuim hebben we een grote voorsprong op onze collega’s.

Ondernemen op de Balearen

Ondernemen is je begeven op onbekend terrein. Dat hebben we gedaan door ons op Mallorca te vestigen. Wetende dat we een goed product vervaardigen voor jachten en villa’s leek het een logische stap om een belevingsruimte te creëren in het hart van de jachtwereld, Palma de Mallorca.

De gezichten van Neptune

Talenten waar we trots op zijn

Wij werken o.a. samen met

www.muldershipyard.nl
Jonker Yachts
www.damen.com/en/markets/yachting
www.oceancoyacht.com
www.guidodegroot.com
https://sturieryachts.com/
http://www.ruiter.com
Koninklijke Marine
https://steeleryachts.com/en/
http://claasenshipyards.com/
www.directberth.com
https://www.linssenyachts.com/en/
http://www.carpenter.com/
https://www.draka-interfoam.nl/
www.cornelisjongkind.nl
https://www.nautorswan.com/
https://pendennis.com/
https://gebrvanenkhuizen.nl/
www.royalhuisman.com
http://www.shc.be/nl/
https://vyvafabrics.nl/
www.ohmannleather.com
www.oliviervanmeer.com
http://www.bloemsmavanbreemen.nl/
https://lengersyachts.com/
http://www.hollandjachtbouw.nl/
https://www.vitatalalay.com
www.stolz.be
www.contestyachts.com
www.hoekdesign.com
https://www.jab.de/nl
www.hiswarai.nl/homepage-english/

Werken bij Neptune?

Handige duizendpoot voor onze werkplaatsFull time (32-40 uur)Lees meer
Dealer / verkoop medewerker Zuid Frankrijk en ItaliëLees meer
Dealer South of France and ItalyLees meer