Nieuw vaarseizoen: nieuwe matrassen

03 maart 2024

Nog even en dan start het nieuwe vaarseizoen. Met het voorjaar voor de deur, is dit hét moment om oude en versleten bootmatrassen te vervangen.

Wist u dat u ongeveer 30% van uw tijd aan boord slapend doorbrengt? Bij Neptune vinden we dat te veel om enig ongemak te ervaren. Onze slaapsystemen zijn speciaal ontwikkeld om optimaal comfort en ondersteuning te bieden en vervaardigd van de meest duurzame materialen. Neptune heeft vier matraskwaliteiten: Comfort, Comfort Plus, Comfort Plus Premium en Excellent. In combinatie met onze gepatenteerde lattenbodemsystemen – essentieel voor ventilatie onder de matras – zorgen ze voor een gezonde en comfortabele slaapplaats aan boord van uw jacht.

U bent van harte welkom in onze showroom in Zwaagdijk-Oost, waar we u graag informeren over de mogelijkheden van comfortabel en gezond slapen en u het verschil kunt ervaren tussen verschillende diktes, kwaliteiten en afwerkingen matrassen. Ook kunt u een kijkje nemen achter de schermen in onze productiefaciliteiten.

Wilt u het komend vaarseizoen intens genieten van de zon, het water en uw vrije tijd? Dan is het van essentieel belang dat u uw dag uitgerust begint. Met Neptune matrassen komt u optimaal tot rust!

Zien we u binnenkort in Zwaagdijk-Oost?