Neptune groeit: uitbreiding in binnen- en buitenland

30 januari 2019

2018 stond voor Neptune in het teken van groei, zowel in binnen- als buitenland. Zo zijn we begonnen met de uitbreiding van onze werkplaats, het atelier en de opslag in Zwaagdijk-Oost, met maar liefst 850 m2 extra vloeroppervlak. We zijn bijzonder blij met deze aanpassing, omdat we nu nog beter kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar onze bootmatrassen, scheepsstoffering, bootkussens en bedden.

Onze kwaliteitsproducten zijn ook geliefd op de Balearen. Daarom openen we in 2019 een volwaardige showroom op het zonnige eiland Mallorca. In de hoofdstad Palma, op vijf minuten loopafstand van de bekende Paseo promenade, realiseren we een belevingsruimte voorzien van zeven bedden met elk twee matraskwaliteiten, die zowel voor bemanningsleden als voor jachteigenaren en gasten geschikt zijn. Zo ervaart u persoonlijk wat het verschil is in diktes, kwaliteiten en afwerking en voelt u meteen hoe comfortabel onze bootmatrassen, hoofdkussens en het bedlinnen zijn.

Onze ervaren medewerkers voorzien u van up to date informatie over de verschillende aangeboden kwaliteiten en comfort – cruciale onderdelen van elk Neptune matras – zoals het premium comfortschuim Pantera Nautic en het Vita-Talalay latex (eventueel in combinatie met pocketveren). Meer over onze nieuwe belevingsruimte in Palma leest u binnenkort op onze website.