Binnen 24 uur nieuwe matrassen aan boord

22 juli 2020

Elke nacht verliest een mens ongemerkt veel transpiratievocht, dat door het ontbreken van ventilatie onder matrassen schimmelvorming in de matraskernen kan veroorzaken. Behalve onhygiënisch ook ongezond. Schimmels zijn de oorzaak van veel verborgen klachten zoals een loopneus, tranende ogen en geïrriteerde luchtwegen. Zelfs wanneer er niet direct schimmel te zien is, zijn er bijna altijd bacteriën en schimmels aanwezig. Rits het tijk van uw matras eens open, grote kans dat u toe bent aan een nieuw matras.

Neptune levert op maat gemaakte matrassen in verschillende kwaliteiten, vervaardigd van de meest comfortabele en duurzame materialen, ontwikkeld om optimaal comfort en ondersteuning te bieden. Bootmatrassen in combinatie met onze gepatenteerde Neptune lattenbodemsystemen – essentieel voor ventilatie onder de matras – zorgen voor een comfortabele en gezonde slaapplaats aan boord van uw jacht.

Kent u onze 24-uurs service al? U meert aan in Hoorn, Enkhuizen, Andijk of Medemblik. Wij meten het vertrek op en kunnen op afspraak binnen 24 uur op maat gemaakt slaapcomfort leveren. Vraag naar de voorwaarden.