Aan boord beter slapen dan thuis?

Met een Neptune matras aan boord is dat heel gewoon.

Klinkt dit bekend? Slecht slapen en niet uitgerust wakker worden aan boord? Er vervolgens naar uitzien om weer naar huis te gaan waar u lekker in uw eigen bed kunt slapen?

Dat kan anders. Klanten van Neptune zijn zo enthousiast over hun bootmatrassen dat ze vaak terugkomen om ook thuis door ons de matrassen te laten vervangen.

Met een Neptune bootmatras heeft u een matras perfect op maat, voor de beste nachtrust aan boord. Met een Neptune matras voor thuis heeft u een matras perfect op maat, voor de beste nachtrust in huis.

Neptune bootmatrassen zijn onder andere bekend van:

De herfst is dé perfecte periode voor het vervangen van uw oude matrassen. Daarom tijdelijk bij onderstaande matrassen een Vita-Talalay hoofdkussen t.w.v. € 99,95 per matras cadeau.

Het is herfst en de koude en donkere dagen staan weer voor de deur. Uw jacht gaat naar de winterberging of naar de werf voor onderhoud. Juist deze periode is het perfecte moment om uw oude matrassen te vervangen. Daarbij krijgt u ook nog eens een Vita-Talalay hoofdkussen t.w.v. € 99,95 per matras cadeau.

De Comfort Plus lijn

De Comfort Plus lijn is samengesteld uit de premium kwaliteit koudschuim Pantera® Nautic met een 3 cm dikke 100% Vita-Talalay W6S Soft of Talalay Embrace latex toplaag. Het Comfort Plus matras is in meerdere hardheden en diktes verkrijgbaar en in elke vorm te vervaardigen. Daarnaast biedt dit matras extra comfort, voorkomt schimmelvorming in de kern, weert huisstofmijt en is brandvertragend. Inclusief 7 jaar garantie.

De Excellent lijn

De Excellent lijn is samengesteld uit 100% Vita-Talalay latex. De open celstructuur biedt optimale ventilatie die zorgt voor een goede vocht- en warmteregulatie. Het matras voorkomt schimmelvorming en is huisstofmijt-resistent. Ideaal voor mensen met allergieën. Daarnaast heeft het Excellent matras een superieure veerkracht en biedt het optimale ondersteuning. Inclusief 7 jaar garantie.

Neem contact op en laat u vrijblijvend adviseren door onze adviseurs

Neem voor 1 januari 2020 contact met ons op via onderstaande knop en u bent automatisch verzekerd van uw Vita-Talalay hoofdkussen t.w.v. € 99,95  bij aankoop van een van de bovenstaande matrassen.

Alleen de allerbeste materialen

Slapen op een Neptune betekent kiezen voor het allerbeste. Een Neptune bootmatras wordt vervaardigd van uitsluitend de meest comfortabele en duurzame materialen. Elke bootmatras wordt voorzien van een hoogwaardige brandvertragende FR blauwe of gebroken witte matrastijk met een Airflow™ border. Hierdoor bieden onze matrassen comfort, ondersteuning en ventilatie van ongeëvenaarde kwaliteit. Dit is de basis voor een heerlijke nachtrust.

Altijd perfect op maat

Neptune bootmatrassen en Botman thuismatrassen worden in het Noord-Hollandse Zwaagdijk volledig op maat gemaakt naar de contouren van het bed. Alleen de beste Nederlandse grondstoffen worden gebruikt. Elke matras is met de hand vervaardigd en met de meeste zorg afgewerkt. Zo is uw matras altijd perfect op maat. Wij leveren van producent naar consument en kunnen super snel leveren.

Over de Vita-Talalay hoofdkussens

Het Vita-Talalay hoofdkussen is gemaakt van 100% voorgevormde natuurlatex en is zeer geschikt voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt. Het kussen is voorzien van een elastische en ademende tijk, die gewassen kan worden. Het is leverbaar in een soft, medium en firm kwaliteit.

Klanten aan het woord

Plan uw afspraak

Plan uw afspraak

Onze adviseurs bespreken met u de situatie en het gewenste slaapcomfort tot in detail.

Wij meten in aan boord

Wij meten in aan boord

Onze vakmensen komen op afspraak aan boord om alles in te meten en de details te bespreken.

Uw matras wordt afgeleverd

Uw matras wordt afgeleverd

Zodra uw bootmatras op maat gereed is, bezorgen we uw matras aan boord.

Ervaar zelf hoe geweldig uw nachtrust zal zijn met een Neptune bootmatras

Neem voor 1 januari 2020 vrijblijvend contact op via onderstaande knop. Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken en u bent automatisch verzekerd van uw Vita-Talalay hoofdkussens t.w.v. € 99,95 per stuk bij aankoop van een van de bovenstaande matrassen.

Veelgestelde vragen